Du kan bli en av 30 ägare till MFF originalbilder.

Nu talar vi exklusivitet.
Bilderna är framtagna från originalnegativet. Varje bild är ett original i sig signerad av MFF-hjälten på bild. Under jubileumsåret 2010 har 10 bilder producerats i en serie av max 30 bilder. Bilderna är numrerade och med varje tavla följer ett garantibevis.

Du kan alltså nu bli ägare till ett oförglömligt och exklusivt minne i MFFs 100-åriga historia. Du kan beställa hela serien med 10 tavlor. Då är du garanterad ett exklusivt exemplar av varje tavla.
Se alla bilder

Tore Cervin

Bilden av Tore Cervin i snödrivorna på Malmö stadion en kväll i mars 1979 är för evigt fastetsad hos varenda sann Malmö FF-vän.

Läs mer

Se alla bilder

Beställ

Oförglömliga minnen

Förvissa dig om att tillhöra den lilla exklusiva skara som som har en obruten serie av oförglömliga minnen. Hundra års fotbollshistoria i måtten 400x500 mm elegant inramad i svart pianolackad ram med passpartou.

Först till kvarn då endast 10 tavlor med 30 bilder lanseras. Du kan önska serienummer på varje tavla tex nr 10/30, notera detta i din beställning, dock är det först till kvarn principen som gäller. Detta är en unik serie som bara ökar i värde!

Se alla bilder

Förbeställ hela serien här

Star for Life

Star for Life, som grundades år 2005, når idag ut till 62.000 elever och bedrivs på 62 skolor i Sydafrika, Namibia och Sri Lanka. Mer om Star For Life

Starpix.se

Starpix.se erbjuder dig originalsignerade bilder, inramade tavlor, matchtröjor och andra sportprylar av Sveriges och idrottsvärldens legender. Mer om Starpix.se

MFF

Malmö FF fyller 100 år 2010. En prestation i sig, men kanske är det ännu större att Malmö FF under mer än 60 år tillhört de bästa fotbollsklubbarna i landet. Mer om MFF