MATS MAGNUSSON & LASSE LARSSON

1986 - Masse & Lasse. Under Roy Hodgsons ledning vann MFF allsvenskan fem år i följd, 1985–89. På den tiden var det slutspel och MFF fick bara två SM-guld de åren.

Det första av dem kom 1986 genom finalseger över AIK. Mycket tack vare anfallsduon ”Masse” Magnusson och Lasse Larsson, som båda återvänt till MFF efter inte helt lyckat proffsspel utomlands.

Lasse Larsson gjorde tre mål och ”Masse” Magnusson de resterande två när MFF slog AIK i den andra finalmatchen med 5–2 och blev mästare.

Årets därpå blev Lasse Larsson allsvensk skyttekung med 19 mål, medan ”Masse” Magnusson drog vidare till Benfica. Där gjorde han en säsong 33 mål och blev Europas näst bäste målgörare.

Oförglömliga minnen

Förvissa dig om att tillhöra den lilla exklusiva skara som som har en obruten serie av oförglömliga minnen. Hundra års fotbollshistoria i måtten 400x500 mm elegant inramad i svart pianolackad ram med passpartou.

Först till kvarn då endast 10 tavlor med 30 bilder lanseras. Du kan önska serienummer på varje tavla tex nr 10/30, notera detta i din beställning, dock är det först till kvarn principen som gäller. Detta är en unik serie som bara ökar i värde!

Förbeställ hela serien här

Star for Life

Star for Life, som grundades år 2005, når idag ut till 62.000 elever och bedrivs på 62 skolor i Sydafrika, Namibia och Sri Lanka. Mer om Star For Life

Starpix.se

Starpix.se erbjuder dig originalsignerade bilder, inramade tavlor, matchtröjor och andra sportprylar av Sveriges och idrottsvärldens legender. Mer om Starpix.se

MFF

Malmö FF fyller 100 år 2010. En prestation i sig, men kanske är det ännu större att Malmö FF under mer än 60 år tillhört de bästa fotbollsklubbarna i landet. Mer om MFF