LEIF ENGQVIST

1988 - Inter besegras. I första omgången av Europacupen ställdes MFF mot Inter. De italienska mästarna hade gjort en hårdsatsning bland annat genom att värva tre tyska världsstjärnor, medan MFF under sommaren tappat Jonas Thern till Benfica.

Den första matchen på Malmö stadion vann MFF med 1–0 efter ett nickmål av Håkan Lindman. Men när Inter tog ledningen i returmatchen trodde man att italienarna skulle avancera.

Med en sista kraftansträning lyckades Leif Engqvist nicka in kvitteringen. 1–1 gav inte bara MFF en plats i andra omgången utan gav även eko i hela Europa. Tyvärr blev det sedan respass som belgiska Mechelen.

Oförglömliga minnen

Förvissa dig om att tillhöra den lilla exklusiva skara som som har en obruten serie av oförglömliga minnen. Hundra års fotbollshistoria i måtten 400x500 mm elegant inramad i svart pianolackad ram med passpartou.

Först till kvarn då endast 10 tavlor med 30 bilder lanseras. Du kan önska serienummer på varje tavla tex nr 10/30, notera detta i din beställning, dock är det först till kvarn principen som gäller. Detta är en unik serie som bara ökar i värde!

Förbeställ hela serien här

Star for Life

Star for Life, som grundades år 2005, når idag ut till 62.000 elever och bedrivs på 62 skolor i Sydafrika, Namibia och Sri Lanka. Mer om Star For Life

Starpix.se

Starpix.se erbjuder dig originalsignerade bilder, inramade tavlor, matchtröjor och andra sportprylar av Sveriges och idrottsvärldens legender. Mer om Starpix.se

MFF

Malmö FF fyller 100 år 2010. En prestation i sig, men kanske är det ännu större att Malmö FF under mer än 60 år tillhört de bästa fotbollsklubbarna i landet. Mer om MFF