HASSE MATTISSON

2000 - Tillbaka i Allsvenskan. För första gången i föreningens framgångsrika historia hade MFF hamnat på nedflyttningsplats i allsvenskan och tvingades spela i Superettan.

Kraft samlades på alla nivåer och i bortamatchen mot Brage den 22 oktober säkrades återkomsten till allsvenskan. Hasse Mattissons mål som gav 2–1 (bilden) var det avgörande i en match som MFF sedan vann med 4–2.

Den mest uppmärksammade spelaren var förstås Zlatan Ibrahimovic som det året gjorde sin enda hela säsong i MFF:s A-lag. MFF slutade tvåa i Superettan vilket räckte för allsvenskt avancemang. Årets sportbild 2000!

Oförglömliga minnen

Förvissa dig om att tillhöra den lilla exklusiva skara som som har en obruten serie av oförglömliga minnen. Hundra års fotbollshistoria i måtten 400x500 mm elegant inramad i svart pianolackad ram med passpartou.

Först till kvarn då endast 10 tavlor med 30 bilder lanseras. Du kan önska serienummer på varje tavla tex nr 10/30, notera detta i din beställning, dock är det först till kvarn principen som gäller. Detta är en unik serie som bara ökar i värde!

Förbeställ hela serien här

Star for Life

Star for Life, som grundades år 2005, når idag ut till 62.000 elever och bedrivs på 62 skolor i Sydafrika, Namibia och Sri Lanka. Mer om Star For Life

Starpix.se

Starpix.se erbjuder dig originalsignerade bilder, inramade tavlor, matchtröjor och andra sportprylar av Sveriges och idrottsvärldens legender. Mer om Starpix.se

MFF

Malmö FF fyller 100 år 2010. En prestation i sig, men kanske är det ännu större att Malmö FF under mer än 60 år tillhört de bästa fotbollsklubbarna i landet. Mer om MFF