DANIEL ANDERSSON

2010 - Jubileumsguld. Efter 17 spelade omgångar, och vi befann oss i augusti månad, hade Helsingborg fortfarande fem poängs försprång till MFF. Då var det inte många som vågade hoppas på guld.

Men så började upphämtningen och när MFF övertog den allsvenska ledningen efter 21 matcher så var det för gott. Sedan höll man hela vägen ut.

Upplösningen kom på Swedbank stadion i den sista omgången mot Mjällby. Seger med 2–0 och då var det oväsentlig hur HIF spelade. Seriesegern säkrades till slut med två poängs marginal.

Direkt efter slutsignalen invaderades planen i Malmö av segerrusiga supportrar. MFF-spelarna fick stiga upp på tribunen. Lagkaptenen Daniel Andersson fick ta emot mästarpokalen och alla fick sina SM-guld.

Oförglömliga minnen

Förvissa dig om att tillhöra den lilla exklusiva skara som som har en obruten serie av oförglömliga minnen. Hundra års fotbollshistoria i måtten 400x500 mm elegant inramad i svart pianolackad ram med passpartou.

Först till kvarn då endast 10 tavlor med 30 bilder lanseras. Du kan önska serienummer på varje tavla tex nr 10/30, notera detta i din beställning, dock är det först till kvarn principen som gäller. Detta är en unik serie som bara ökar i värde!

Förbeställ hela serien här

Star for Life

Star for Life, som grundades år 2005, når idag ut till 62.000 elever och bedrivs på 62 skolor i Sydafrika, Namibia och Sri Lanka. Mer om Star For Life

Starpix.se

Starpix.se erbjuder dig originalsignerade bilder, inramade tavlor, matchtröjor och andra sportprylar av Sveriges och idrottsvärldens legender. Mer om Starpix.se

MFF

Malmö FF fyller 100 år 2010. En prestation i sig, men kanske är det ännu större att Malmö FF under mer än 60 år tillhört de bästa fotbollsklubbarna i landet. Mer om MFF